Khamis, 19 Mac 2015

Bagaimana berniaga dengan ALLAH yang membawa untung yang tak rugi-rugi?
.
.
Ini ramai yang tak faham kan?
.
.
Baiklah.. saya betulkan.
.
.
contoh...
.
Saya jual ebook FR ini bukanlah saya meminta DUIT daripada kamu. Tapi saya jual kepada kamu. yelah macam mana nak jual pada ALLAH? tak pelik ke tu? itulah dikatakan saya meminta daripada ALLAH tapi melalui kamu wahai manusia. kerana apa? Kerana dialah yang menggerakkan kamu untuk membayar DUIT sekian-sekian kepada saya.
.
.
justeru.. Apabila berniaga. buangkan dalam hati kita kebergantungan kepada manusia. Contoh. kita jual barang...
.
Mintalah kepada ALLAH. Ya ALLAH Ya Tuhanku... Aku berniaga ini keranamu, berikanlah ianya pahala juga pastinya apabila berniaga denganmmu untung berlipat-lipat kan Ya ALLAH kerana engkau menggerakkan hati mereka untuk membayarku sebagai perantaraan rezeki daripadamu untuk sampai kepadaku. Terima kasih Ya ALLAH.
.
.
maka jadilah kita bergantung dan berniaga dengan ALLAH. bukannya manusia. sebab itu bila berniaga dengan ALLAH dikatakan tiada rugi malah untung berganda-ganda.
.
.
Seperti ebook FR ini. pahala dapat. DUIT pun dapat. ALHAMDULLILLAH.
.
.
.
.
Nora Yusof.
http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=bisnessantai

Ahad, 15 Mac 2015

Keberkesanan Mengamalkan Ellmu dari Ebook Formula Rezeki

"Assalamualaikum sahabat yang dirahmati ALLAH.
.
.
Saya ingin bertanya, ada tak kenal rakan-rakan yang ada masalah DUIT? 

Jika ada, mohon sebarkan mereka testimoni HEBAT EBOOK ini. Memang hebat dan meletup sekarang. 500% Alhamdullillah. 
.
Penyelesaian yang sangat berkesan dengan izin ALLAH.
.
.
Kebaikan sahabat membantu sahabat kita yang lain In Shaa ALLAH, ALLAH gandakan rezeki anda bersama-sama. aamiin."

Ini adalah komen dari pemilik buku yang saya serap ilmu darinya iaitu ebook Formula Rezeki. Sangat membantu dalam menjemput & menarik rezeki. Jika berminat boleh klik link di bawah untuk melihat lebih lanjut.



http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=bisnessantai


Selasa, 10 Mac 2015

Almari Wardrobe DIY

Penyelesaian kepada masalah :- 
Kain Banyak
Tiada tempat nak susun
Bertimbun dalam bakul
Berselerak
Kami ada penyelesaiannya - Jom Gunakan
>>> ALMARI WARDROBE <<<
mampu carry 100kg inside
teratur n kemas...
nak bg harga best hari ini
BUKAN RM140??
BUKAN RM130??
BUKAN RM120??
Harga semestinya termasuk postage...
Cepat selagi stock masih ada...

Terbuka juga kepada sesiapa yang berminat menjadi agen untuk memasarkan almari wardrobe ini. Komisen yang lumayan & produk senang jual. Berminat boleh hubungi Pn. Siti : 019-9173558 

Jumaat, 5 Disember 2014

RAHSIA PEMBERSIHAN KOLAM JIWA YANG PALING BERKESAN MENARIK REZEKI

ADAKAH ANDA ADA MENGELUH MASALAH REZEKI TAK CUKUP SEPERTI BERIKUT ?

# Bilalah nak kaya ni ?

# Hutang bertimbun bila nak bayar ni..orang dah minta-minta bayar tu...adeh!!

# Ada duit tapi selalu tidak cukup untuk disimpan, ada saja yang nak ena pakai DUIT ni

# Bilalah nak merasa rumah besar, kereta besar...anak-anak makin besar. DUIT makin tak cukup, tak larat menyewa dah.

# sampai bila nak makan gaji ni...masa dengan kelurga selalu terbatas, tak dapat nak luang banyak masa bersama mereka

# Macam mana nak kaya ni...letih dah kerja itu ini, berniaga itu ini, tapi tak kaya-kaya juga...Hutang makin bertambah-tambah lagi adalah.

SAYA ADA JAWAPAN UNTUK SEMUA MASALAH ANDA

BACA JAWAPAN DI LINK INI

 http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=bisnessanta
EDISI 5 TERBAIK (BEST SELLER)

----------------“Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di DUNIA dan di AKHIRAT”

SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI PENYAKIT DI BAWAH:

1) DENGKI
2) SAKIT HATI DENGAN ORANG
3) CEMBURU
4) MURUNG
5) SEDIH
6) MASALAH KOMUNIKASI
7) LALAI
8) LUPA
9) TAK CUKUP DUIT

Jika dibaca penuh penghayatan

Sila KLIK link di bawah untuk maklumat lanjut

<<< http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=bisnessantai >>>

Ahad, 21 Oktober 2012

Bersua kembali

Salam perniagaan....

Agak lama saya meninggalkan blog ini. Maklumlah batasan masa dan perubahan dalam hidup menjadikan blog ini bersawang tidak diupdate.
Minat berniaga masih terus menerus membara dalam diri.
Walaupun tidak aktif di online tp saya masih lagi menjalankan perniagaan secara offline.
Alhamdulillah rezeki Allah ni tak putus bagi sesiapa sahaja yang mencari dan berusaha.
Kadang kala rezeki itu bukan datang melalui keuntungan berniaga sahaja, Allah datangkan juga dari segi kesihatan yang baik, anak-anak yang baik dan dipermudahkan dalam segala urusan.

Untuk kesinambungan ini setakat ini dahulu.
Nantikan saya ada sesuatu yang menarik kepada peminat bolg ini....perkongsian perniagaan untuk keuntungan bersama.


Isnin, 11 April 2011

Sambungan..Nasib Baik Dan Kemewahan Hanya Datang Kepada Mereka Yang Mencari Peluang

Sudah tentu peladang yang pertama menemui apa yang dicari. Mengetahui potensi simpanan minyak tersebut, beliau menawarkan untuk membeli ladang sahabatnya, dan sahabatnya menerima dengan senang hati. Anda mungkin dapat meneka siapa yang akan menjadi jutawan satu hari nanti.

Sebabnya ramai orang yang tidak mengambil peluang ialah kerana suka bertangguh dan tidak bersedia. Kita sedia tahu bahawa memang mudah untuk memikir terlebih dahulu dan biarkan peluang berlalu pergi daripada menerima cabaran untuk menukar peluang tersebut ke arah kejayaan. Kebanyakan kita berada dalam keadaan selesa, takut mengambil tindakan yang mendatangkan susah. Kita memerlukan motivasi untuk melakukan sesuatu, contohnya membuktikan bahawa kita boleh melakukan sesuatu atau dipengaruh oleh seseorang yang telah berjaya.

Mengapa seorang boleh melihat peluang dan yang lainnya tidak? Ini adalah kerana ornag tersebut mencari peluang. adakah kerana nasib kereta nasional proton menjadi kereta utama di Malaysia, adakah kerana nasib seorang penulis dapat menjual buku yang laris daripada seorang lagi tidak pernag menulis satu perenggan pun?
Fikirkanlah semuanya bermula dari langkah awal kita menilai peluang yang datang.