Halaman

Ahad, 22 Mei 2016

Senangnya BUAT DUIT
.
Perfume De'Xandra dah semakin dikenali.......
.
........dah ramai pengguna
.
Kami nak NAK TAMBAH DROPSHIP.......
.
.........Kami nak bantu anda BUAT DUIT
Kami sediakan bahan iklan......anda hanya perlu.....COPY & PASTE jer.....senang sgt
.
Alhamdulillah dah ada yg berjaya. Seminggu rm400 untuk, kali 4 minggu rm2000 total...jangan bertangguh andalah yg seterusnya...
.
.
Kalau anda SERIUS nak TAMBAH DUIT......pm sis sekarang....
019 - 917 3558
019 - 917 3558
019 - 917 3558
019 - 917 3558
‪#‎dexandraPERFUMES‬
‪#‎FENOMENAdexandra‬
‪#‎dropshipWANTED‬
Boleh lawati page kami disini :
https://www.facebook.com/Ummis-Collection-274503329339518/







Alhamdulillah rezeki dr Allah
Diiktiraf sebagai Top Agen oleh Stokis, Hq & Ceo Dexandra Puan Erna.
Terima kasih yg tidak terhingga kepada kak Iffah Sharifah & suami yang banyak membantu memberi support & ilmu yg berterusan.
Ucapan terima kasih juga kepada Puan Erna CEO Dexandra yg memberi peluang kepada kami semua menjana pendapatan melalui produk Hot Selling ini.
.
Rewards Jam tangan TISSOT yg sangat awesome & Beg Coach 
.
Pencapaian yg diluar jangkaan sale dexandra dlm 3 bulan saya berjaya capai 70k.
Memang Dexandra sgt mudah dijual, sy yg pada mulanya xminat perfume & tak tahu pun tentang perfume ni boleh jual hampir 100% melalui online.
.
Special terima kasih buat suami tercinta yang selama ini banyak support, menjadi tukang pos barang hampir setiap hari. Alhamdulillah dapat juga hadiahkan dia beg Coach, tq dear.
Terima kasih in my deep heart buat anak2 yg baik2 je bila umi buat kerja, semoga menjadi ank soleh solehah.
.
Pencapaian saya ini juga ada bersama team saya Money Magnet Titanium yang, saya bertuah kerana mempunyai anak2 yg begitu baik yg sentiasa bertolak ansur & membantu antara satu sama lain. Terima kasih semua, kejayaan ini adalah kejayaan kita semua.




Rabu, 2 Mac 2016

Agen Dropship Diperlukan

Jangan berhenti BANTU ORANG LAIN TAMBAH PENDAPATAN
Ini adalah JIHAD kita bantu orang lain keluar dari masalah TAK CUKUP DUIT
Banyak pahala kita akan dapat...Allah akn balas dari rezeki yang tak disangka-sangka.....tunggu jer
Dropship diperlukan untuk tambah pendapatan.
Sangat sesuai untuk suri rumah bantu suami tambah pendapatan.
Berwangi2an duit pun dapat.
.
Mula dengan yg sedikit lama2 semakin meningkat.
.
‪#‎team‬ money magnet titanium & money magnet junior
‪#‎agen‬ dropship diperlukan
‪#‎road‬ to success
Whatapps : 019-917 3558

Ahad, 16 Ogos 2015

PAKAIAN KANAK-KANAK

Susah nak dapatkan pakaian kanak-kanak yang selesa dan menarik?

Saya cadangkan anda menyukai fb page di bawah :

https://www.facebook.com/widadcreativeresources?ref=hl

Terdapat banyak baju kanak-kanak dengan rekaan eksklusif.

Saya sendiri membeli banyak koleksi untuk anak saya, ini kerana kainnya yang berkualiti selesa di pakai oleh kanak-kanak yang lasak @ pun tidak.




Rabu, 12 Ogos 2015

Agen Dropship Diperlukan - Produk Mudah Jual Online

Berminat nak jadi agen dropship produk mudah jual di internet sekarang ni. boleh koik link di bawah

https://www.facebook.com/groups/898548273536333/

Terdapat banyak barang yg HOT di internet untuk di pasarkan.
Dah ramai yg berjaya menjana pendapatan sampingan mereka.
Jom cuba mana tahu rezeki anda juga ada di sini.
Semoga berjaya.



Rabu, 20 Mei 2015

TIPS BISNES ORANG CINA




7 pegangan masyarakat Cina dalam aspek bisnes atau perniagaan :
1. Rajin
- jika tidak berniaga akan menjadi malas
2. Jimat
- jika tidak akan membazir modal
3. Senyum
- jika tidak pelanggan akan lari
4. Kejar masa
- jika tidak peluang akan diambil orang
5. Harga berpatutan
- jika tidak mungkin akan bergaduh
6. Hutang hanya dengan orang yang dikenali
- jika tidak modal akan hilang
7. Semak akaun setiap hari
- jika tidak modal hari esok bermasalah
Ketujuh-tujuh ini juga merupakan peribahasa masyarakat Cina tentang perniagaan dan bisnes.
Sumber: Ann Wan Seng

KELEBIHAN FORMULA TARIK REZEKI

Kelebihan-kelebihan setelah menggunakan produk Formula tarik Rezeki ini ialah:
==============================
.
.
1) Menyucikan elemen penarik rezeki yang mana akan mudah menarik rezeki. (Dah bersih dalaman ini, rezeki tertarik automatik In shaa ALLAH)
.
.
2) Ia memberikan gambaran sebenar tentang DUIT.
.
.
3) Ia membuang kepercayaan/pemikiran lama tetang rezeki dan kekayaan dan digantikan dengan kepercayaan minda yang baru lebih segar untuk menarik kekayaan yang lebih jelas.
.
.
4) Menghilangkan 100% keraguan dan ketakutan dalam diri tetang rezeki.
.
5) Rezeki masuk bertubi-tubi dengan izinnya tanpa sangka-sangka.
.
6) Menjadi positif dan tawadduk dalam setiap aspek akhlak dan kehidupan yang lebih bahagia.
.
7) Hidup lebih difahami dengan mudah tanpa rasa tertekan. Menjadi lebih tenang dan berjaya.
.
.
8) Membentuk pemikiran dan sel-sel minda yang berdoa kepada ALLAH SWT secara automatik. Ringkasnya apa yang kita fikir adalah DOA. Belajar berdoa melalui pemikiran dengan betul dan tepat.
.
9) Ibadah kepada ALLAH menjadi sangat ringan dan dilakukan tanpa paksaan.
.
.
Masalah peragu rezeki ialah
=========
1) Gagal dan terus gagal dalam setiap percubaan mencari dan mendapatkan rezeki setiap hari.
.
2) kesempitan wang yang serius tanpa siapa tahu
.
3) Menanggung beban hutang yang belum selesai
.
4) Kebocoran wang, wang hilang tiba-tiba dan tidak tahu kemana wang semakin susut.
.
5) Tidak nampak peluang mendapatkan wang dengan lebih banyak.
.
6) Buntu jalan menemui rezeki yang lebih mudah dan berkat.
.
7) tidak pasti pendapatan halal atau tidak walau satu sen.
.
8) hidup dalam ketakutan dan tanpa arah tuju matlamat masa depan.
.
.
.
Jika masalah tidak diselesaikan segera
================
.
1) Boleh menjadi bankrap dan muflis
.
2) Hilang tempat bergantung
.
3) hidup dalam hutang akan semakin bertambah
.
4) Hidup akan huru-hara kerana masalah semakin banyak
.
5) tidak dapat menyimpan walau satu sen
.
6) Berdepan dengan kutukan dan caci maki keluarga dan rakan-rakan.
.
7) Boleh mendatangkan pelbagai masalah penyakit dalaman yang membahayakan diri akibat tekanan masalah dan rezeki yang tak selesai.
.
.
.
Apa yang dapat dibantu oleh 111 Formula tarik rezeki ini?
=======================
.
.
Anda akan mula berjaya dan terus berjaya dalam setiap usaha.
Usaha mula menampakkan hasil yang tidak disangka-sangka.
.
Mendapat rezeki yang luas dan tanpa batas.
.
.
Hutang selesai
.
.
Dapat mula menyimpan wang
.
Pengurusan hidup akan tersusun dan teratur.
.
Pemikiran akan mula berubah dan nampak peluang rezeki ada di mana-mana sahaja.
.
Memahami erti hidup dan hala tuju yang mahu dicapai.
.
Masa depan lebih cerah.
.
.
.
In Shaa ALLAH.
.

Berminat nak dapatkannya boleh klik link di bawah
http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=bisnessantai