Ahad, 16 Ogos 2015

PAKAIAN KANAK-KANAK

Susah nak dapatkan pakaian kanak-kanak yang selesa dan menarik?

Saya cadangkan anda menyukai fb page di bawah :

https://www.facebook.com/widadcreativeresources?ref=hl

Terdapat banyak baju kanak-kanak dengan rekaan eksklusif.

Saya sendiri membeli banyak koleksi untuk anak saya, ini kerana kainnya yang berkualiti selesa di pakai oleh kanak-kanak yang lasak @ pun tidak.




Rabu, 12 Ogos 2015

Agen Dropship Diperlukan - Produk Mudah Jual Online

Berminat nak jadi agen dropship produk mudah jual di internet sekarang ni. boleh koik link di bawah

https://www.facebook.com/groups/898548273536333/

Terdapat banyak barang yg HOT di internet untuk di pasarkan.
Dah ramai yg berjaya menjana pendapatan sampingan mereka.
Jom cuba mana tahu rezeki anda juga ada di sini.
Semoga berjaya.



Rabu, 20 Mei 2015

TIPS BISNES ORANG CINA




7 pegangan masyarakat Cina dalam aspek bisnes atau perniagaan :
1. Rajin
- jika tidak berniaga akan menjadi malas
2. Jimat
- jika tidak akan membazir modal
3. Senyum
- jika tidak pelanggan akan lari
4. Kejar masa
- jika tidak peluang akan diambil orang
5. Harga berpatutan
- jika tidak mungkin akan bergaduh
6. Hutang hanya dengan orang yang dikenali
- jika tidak modal akan hilang
7. Semak akaun setiap hari
- jika tidak modal hari esok bermasalah
Ketujuh-tujuh ini juga merupakan peribahasa masyarakat Cina tentang perniagaan dan bisnes.
Sumber: Ann Wan Seng

KELEBIHAN FORMULA TARIK REZEKI

Kelebihan-kelebihan setelah menggunakan produk Formula tarik Rezeki ini ialah:
==============================
.
.
1) Menyucikan elemen penarik rezeki yang mana akan mudah menarik rezeki. (Dah bersih dalaman ini, rezeki tertarik automatik In shaa ALLAH)
.
.
2) Ia memberikan gambaran sebenar tentang DUIT.
.
.
3) Ia membuang kepercayaan/pemikiran lama tetang rezeki dan kekayaan dan digantikan dengan kepercayaan minda yang baru lebih segar untuk menarik kekayaan yang lebih jelas.
.
.
4) Menghilangkan 100% keraguan dan ketakutan dalam diri tetang rezeki.
.
5) Rezeki masuk bertubi-tubi dengan izinnya tanpa sangka-sangka.
.
6) Menjadi positif dan tawadduk dalam setiap aspek akhlak dan kehidupan yang lebih bahagia.
.
7) Hidup lebih difahami dengan mudah tanpa rasa tertekan. Menjadi lebih tenang dan berjaya.
.
.
8) Membentuk pemikiran dan sel-sel minda yang berdoa kepada ALLAH SWT secara automatik. Ringkasnya apa yang kita fikir adalah DOA. Belajar berdoa melalui pemikiran dengan betul dan tepat.
.
9) Ibadah kepada ALLAH menjadi sangat ringan dan dilakukan tanpa paksaan.
.
.
Masalah peragu rezeki ialah
=========
1) Gagal dan terus gagal dalam setiap percubaan mencari dan mendapatkan rezeki setiap hari.
.
2) kesempitan wang yang serius tanpa siapa tahu
.
3) Menanggung beban hutang yang belum selesai
.
4) Kebocoran wang, wang hilang tiba-tiba dan tidak tahu kemana wang semakin susut.
.
5) Tidak nampak peluang mendapatkan wang dengan lebih banyak.
.
6) Buntu jalan menemui rezeki yang lebih mudah dan berkat.
.
7) tidak pasti pendapatan halal atau tidak walau satu sen.
.
8) hidup dalam ketakutan dan tanpa arah tuju matlamat masa depan.
.
.
.
Jika masalah tidak diselesaikan segera
================
.
1) Boleh menjadi bankrap dan muflis
.
2) Hilang tempat bergantung
.
3) hidup dalam hutang akan semakin bertambah
.
4) Hidup akan huru-hara kerana masalah semakin banyak
.
5) tidak dapat menyimpan walau satu sen
.
6) Berdepan dengan kutukan dan caci maki keluarga dan rakan-rakan.
.
7) Boleh mendatangkan pelbagai masalah penyakit dalaman yang membahayakan diri akibat tekanan masalah dan rezeki yang tak selesai.
.
.
.
Apa yang dapat dibantu oleh 111 Formula tarik rezeki ini?
=======================
.
.
Anda akan mula berjaya dan terus berjaya dalam setiap usaha.
Usaha mula menampakkan hasil yang tidak disangka-sangka.
.
Mendapat rezeki yang luas dan tanpa batas.
.
.
Hutang selesai
.
.
Dapat mula menyimpan wang
.
Pengurusan hidup akan tersusun dan teratur.
.
Pemikiran akan mula berubah dan nampak peluang rezeki ada di mana-mana sahaja.
.
Memahami erti hidup dan hala tuju yang mahu dicapai.
.
Masa depan lebih cerah.
.
.
.
In Shaa ALLAH.
.

Berminat nak dapatkannya boleh klik link di bawah
http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=bisnessantai

HIDUP INI SENANG JE

Hidup ini senang je.
.
.
Jangan dengki
Jangan sakit hati
Jangan riak
Jangan malas
Jangan kedekut
.
.
.
Jadi payah pasal apa?
.
.
pasal tak bersyukur
pasal tak jaga hubungan dengan ALLAH
pasal lupa pemberi rezeki itu siapa
.
.
Manusia yang risau hal rezeki ketika bangkit dipagi hari adalah tanda hatinya telah MATI kerana REZEKI Allah sudah aturkan DI LOH MAHFUZ. Hanya cari sebab dan cara untuk tarik dia datang kepada kita.
.
.
.
Mudah je. Buat semua yang saya cakap kat atas ini selesai semua masalah. In Shaa ALLAH.
.
.
Nora Yusof
http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=bisnessantai

BERMINAT MENJADI AGEN DROPSHIP

Assalamualaikum..

Anda Berminat Bisnes Online?
Anda Berminat Mencari side income?
Anda Tiada Modal utk mulakan bisnes?
Anda tiada byk masa utk kerja part time?
Anda hendak senang tapi taknak susah?

Anda tak perlu modal,
Anda tak perlu banyak masa,
Anda tak perlu beli stok,
Anda tak perlu pos barang,
Anda tak perlu susah-susah..

Anda hanya perlu...

Register sebagai agen
- NAMA
- ALAMAT
-


NO TELEFON

- Download gambar produk
- Publish di blog/fb/tunjuk kat rakan2 office
- Cari customer online atau offline
- Terima byrn daripada customer

Berapa banyak anda ingin untung, terpulang kepada usaha anda..
Kalo nak untung banyak, usaha banyak..
Kalo nak untung sederhana, usaha sederhana..
Kalo nak untung ckit, buat ala-kadar jer la..

Kami di Fb Page Ummi's Collection,
https://www.facebook.com/pages/Ummis-Collection/274503329339518?ref=hl
menyediakan perkhidmatan ini untuk membantu anda..
semua terpulang kepada anda...utk memikirkannya...

Antara produk yang kami tawarkan adalah yang mudah jual seperti
- almari wardrobe diy
- rak kasut diy
- happy call (bulan pause dah dekat, ramai nak yang ni)
- car vacuum dll

Semoga berjaya.

Khamis, 19 Mac 2015

Bagaimana berniaga dengan ALLAH yang membawa untung yang tak rugi-rugi?
.
.
Ini ramai yang tak faham kan?
.
.
Baiklah.. saya betulkan.
.
.
contoh...
.
Saya jual ebook FR ini bukanlah saya meminta DUIT daripada kamu. Tapi saya jual kepada kamu. yelah macam mana nak jual pada ALLAH? tak pelik ke tu? itulah dikatakan saya meminta daripada ALLAH tapi melalui kamu wahai manusia. kerana apa? Kerana dialah yang menggerakkan kamu untuk membayar DUIT sekian-sekian kepada saya.
.
.
justeru.. Apabila berniaga. buangkan dalam hati kita kebergantungan kepada manusia. Contoh. kita jual barang...
.
Mintalah kepada ALLAH. Ya ALLAH Ya Tuhanku... Aku berniaga ini keranamu, berikanlah ianya pahala juga pastinya apabila berniaga denganmmu untung berlipat-lipat kan Ya ALLAH kerana engkau menggerakkan hati mereka untuk membayarku sebagai perantaraan rezeki daripadamu untuk sampai kepadaku. Terima kasih Ya ALLAH.
.
.
maka jadilah kita bergantung dan berniaga dengan ALLAH. bukannya manusia. sebab itu bila berniaga dengan ALLAH dikatakan tiada rugi malah untung berganda-ganda.
.
.
Seperti ebook FR ini. pahala dapat. DUIT pun dapat. ALHAMDULLILLAH.
.
.
.
.
Nora Yusof.
http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=bisnessantai